Adatvédelmi nyilatkozat

 

A személyes adatok megadása önkéntes így a regisztráció során megadott adatokat csak az Önnel való egyszerűbb és gyorsabb kapcsolattartás illetve azonosítás miatt kérjük. A poltura.hu weboldalt teljes körűen üzemeltető Valient Aukciósház Kft, Székhely: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 277. (későbbiekben: Szolgáltató). a regisztrált Ügyfelei (későbbiekben: Felhasználó) személyes adatait bizalmasan kezeli, az adatkezelési cél megvalósulásához szükséges, jogszabályban meghatározott ideig. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, csak a törvényben meghatározott eseteket.

Közreműködőnek kizárólag a megrendelés teljesítése – így különösen a szállítás és bankkártyás fizetés – érdekében vagy jogszabályi felhatalmazás alapján kerülhetnek személyes adatok továbbításra. A Szolgáltató ugyanakkor ezen adattovábbítások során mindent megtesz annak érdekében, hogy a Felhasználó személyes adataival visszaélés ne történhessen.

Különleges adatot nem kezelünk és külső adatfeldolgozót nem alkalmazunk. Technikai okokból valamint statisztikák készítése céljából rögzítjük a felhasználók IP címét, a látogatás időpontját és az oldalunkon megtekintett tételeket.

Az adatkezelés időtartama alatt az Ügyfélnek bármikor joga van tájékoztatást kérni az adatkezelésről, továbbá kérheti adatainak helyesbítését, vagy a jogszabályi kivételektől eltekintve azok törlését, illetve tiltakozási joggal élhet az adatkezeléssel szemben.