Kellemes kis időtöltés szobafogságban

Feltöltve: 2017-01-23 23:15:06


 

Érdekes és egyben igen kreatív időtöltésre bukkantunk az internet bugyraiban. Nem kell hozzá semmi más csupán több tízezer penny - nálunk öt forintosból lenne érdemes mivel a kivont egy és két forintos biztosan kölcséghatékonyabb ám jóval kisebb a méretük - illetve pár szorgalmas nap és már készen is vagyunk a nappalink új és csillogó padlózatával.

Egy angol úriember gondolt egyett és a szokásos esős időben elkezdte darabonként lerakni a 27.000db penny-ét, amelyről csodálatos kis videót is készített egy igen csak fülszaggató eláfestő zenével. Érdemes vetni rá egy pillantást.

Valahol máshol pedig találékony embertársunk egy gyönyörű kanapét legózott össze.

Egyeseknél míg a hölgyek a sütemények tetejét díszítgetik cukros tojásfehérjével addig az urak egyesével szöszmötölnek térdenállva, fejben visszaszámolva, hogy vajon hány pöttyöcske lehet még hátra...

És végezetül íme kedvencem!
Ugye többen is emlékszünk arra az időszakra amikor a régi házakban a nagymama konyhájában vagy előszobájában megláttuk a kockás járólapokat amiket ha egy ideig bámultunk majd pislantottuk egyet akkor teret ugrottak a kockák! Na hát ezt is tökéletesen sikerült imitálni, ráadásképpen a legjobb helységben ahol nincs is jobb dolgunk mint a padlót bámulni, a wc-ben. Remek!

 

Még nem szóltak hozzá a cikkhez. Légy te az első !

Ha tetszik, hanem de itt van és elgondolkodtat..

„Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám.”